sunnuntai 22. helmikuuta 2015
Schnoor Bräu
Hasselpähkinän kuoren ruskea schnoorilainen olut maistuu Schnoorin korttelin kiertelyn jälkeen. Olut löytyi matkamuistomyymälästä, itse panimoon en Schnoorin keskiaikaisten talojen sokkeloissa törmännyt. Siellä oli kyllä yksi toinen microbrewery, mutta sen ovet olivat tällä kertaa kiinni. Schnoorin bräu on etiketin mukaan dunkelbieriä. Perusmakuna on pohjalla lager jota täydentää karamellimallas. Makeudesta huolimatta olut on helpostijuotavaa, mutta jotain toista makua olisi oheen voinut jostain taikoa. Repäisykorkki, olikos se suomalainen innovaatio? 0,33l, 5,2%,3/5
Hopfenfänger Rotbier
Uuden bremeniläisen panimon, Bremer Manufakturin, Rotbier maistuu voimakkaalta mutta silti ohuelta. Väritys on nimenmukaiseati punertavaa. Maussa on puunmakua ja vähän tylppyyttä ja vetisyyttä. Schnoorin korttelista löytynyt teetupa oli oluen nautintopaikkana, tietenkin teetuvassa tarjoillaan myös tätäkin paikallista olutta. Maku voimistuu kun olut vähän lämpenee. Helposti voi juoda, janoisempiin hetkiin sopii varmasti.
Sijainti:
Altstadt Altstadt
lauantai 21. helmikuuta 2015
Tampere Lager 1779
Olutturistin päivän avaukseksi nautin Tampereen lentoasemalla lageria. Turvallisen tavallista, ei mitään mainittavaa oikein löydy. Ei sovellu varmaankaan sentään hampaidenpesuun, vaikka onkin aika haaleaa. Pientä metallista loppumakua löytyy. Samanverran on makua kuin Pirkkalan lentokentällä on ruuhkaa. 33 cl, 4,5%, 2/5
Tunnisteet:
2
,
haalea
,
hammaspesu
,
lentokenttä
,
metalli
,
Pirkkala
,
ruuhka
,
Tampere
,
turisti
Tilaa:
Blogitekstit
(
Atom
)