Belgialainen paholaisolut maistui erityisen hyvältä joululahjaksi saadusta nimikkolasista. Olut on keltaista ja ja aavistuksen sameaa. Kaadoin lasiin mukaan pullon pohjalla olleet hiivat mukaan ja ne vähän maistuivat pelottavasti liikaa ensisiemauksella, mutta maku tasoittui nopeasti herkulliseksi. Hiilihappoa on reilusti ja hiivaisia hedelmiä (vaihda edellinen parempaa kuvaukseen), alkoholi puskee läpi hyvällä tavalla, lämmittää, mutta ei maistu.
perjantai 7. helmikuuta 2014
Duvel
Tunnisteet:
5
,
Belgia
,
ensisiemaus
,
hedelmä
,
hiilihappo
,
hiiva
,
keltainen
,
nimikkolasi
,
paholainen
,
pohja
,
samea
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti