perjantai 6. joulukuuta 2013
Sinebrychoff Jouluolut IV
Pikkujoulukinkun grillauksen vahtimiseen tarvittiin Jouluolutta. Grillaus tietysti tehtiin epäsuoralla tulella, että saatiin onnistunut lopputulos, ei sentään laitettu kinkkua punaisena hehkuvien brikettienpäälle suoraan. Grillaus vaatii aina ns vahtioluen ja nyt se oli tumma jouluolut. Aika vähän tuoksua, mutta maku on pehmeä, vähän ohut, helppo, kyllä tämä varmasti sopii joulupöytään kinkun kanssa. Onhan tämä hyvä tumma lager! Vaahto kyllä katoaa nopeasti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Hei,
VastaaPoistaKerrotko vähän lisää, miten grillasit kinkun!
Ehdotan, että otat "todista ettet ole robotti" -koodin pois. Palauta toki, jos spämmiä alkaa tulla. Mielestäni se on turha ja hankaloittaa mainion blogin kommentointia.
VastaaPoistaHiilet grillin reunoille, keskelle foliolautaset (rasva valuu siihen) ja kinkku ritilälle, kansi kiinni ja lämpömittarista seurataan että lämpötila ei nouse liian korkealle. Kantta välilä auki ja hiiliä lisäillään pikkuhiljaa.
VastaaPoistaJa robotittomuustodistelu on poistettu käytöstä.
VastaaPoistaMinkälainen grilli sulla on?
VastaaPoistaWeberin hiiligrilli, jossa on epäsuoraa grillausta varten hiiliastiat/telineet, joilla hiilet saa grillin sivuille, ja bonuksena lämpömittari.
VastaaPoistaSama setti kun mulla (57cm). Paljon otti aikaa ja millasena pidit lämpötilan? Paljon ulkona oli kylmää? Pakko päästä kokeilemaan.
VastaaPoistaJoo tosiaan tuo ei tainnut ollakaan mikään 8 kilon jööti.
VastaaPoistaReilu pari kiloa ja 3-4 h ja lämpöä yritin pitää alle 150, sopivan ylikypsää tuli.
VastaaPoistaMeinaatko, että oli mennyt yli yli? Mitkä lämmöt lihassa kun otit ulos? Kiitos vastauksista!
VastaaPoista